Inred trädgården med vacker belysning

En trädgård kan ses som ett grönt rum och en oas under sommaren. Det finns så mycket du kan göra för att skapa en riktigt trivsam plats där du kan njuta av stillhet, kanske ett dopp i poolen och under designlampan i sommarnatten i goda vänners lag.

utomhuslampa i gammal stilOm du tittar ut i din trädgård och inser att den är något vildvuxen och ovårdad kan det vara dags att göra någonting åt det. Att börja med planeringen är oftast ett smart drag. När hösten börjar dra in kan du sätta dig med en varm kopp te och plocka fram skissblocket.

Skriv gärna ner dina favoritväxter och se om du kan fynda några fina utemöbler till riktiga pangpriser då säsongen är över. Då kan du ha glädje av dem nästa år för de är ju lika bra även då. Har ni inte någon pool eller badtunna kanske även detta alternativ ska ses över. Eller varför inte snickra på en ny uteplats?

Glöm inte lamporna

I samband med att du funderar över hur du vill ha din trädgård får du inte glömma bort att belysning är ett viktigt inslag. Designlampor ger inte bara ett elegant intryck och bidrar till inredningen utomhus utan bjuder också in till härliga kvällar utomhus då mörkret faller. Det finns bland annat snygga utelampor på hemsidan här som du kan ta dig en titt på!

Känner du att du inte har tillräckligt bra fantasi eller inspiration till att anlägga och ljussätta din trädgård med utelampor kan du göra en snabb och enkel sökning på nätet. Då kommer du att få alla möjliga spännande tips och idéer som du kan använda dig av. Här finns 11 smarta prylar att läsa om för din trädgård eller balkong till exempel. Hitta något som du tycker är WOW!